proteste

  • PROTESTË! Kundër Importit të Armëve Kimike në Shqipëri

    Vedat Xhymshiti | between THE frontlines Të bashkohemi në sheshin ‘SKENDERBE’, të marshojmë drejt ambasadave Shqiptare dhe Amerikane në Prishtinë, për të kundërshtuar njerëzisht nismat ndërkombëtare që kanë për qëllim përdorimin e territorit të Republikës së Shqipërisë për asgjësimin e armëve kimike, të konfiskuara nga Republika Arabe e Sirisë, në bazë...
  • Vazhdojnë Përleshjet në Turqi; Rritet Dhuna Policore Rriten edhe Protestat

    Dhuna ka shpërthyer në Stamboll në mes të një grupi të demonstruesve dhe policisë në ditën e katërt të protestave të vendosura si pasojë e një represioni brutal policor të një proteste paqësore në mbrojtje të mjedisit në Turqi. Agjencia private e lajmeve “Dogan” tha se policia sot lëshoi ​​gaz...