Ramush Haradinaj

 • Përralla me Haradinajn dhe Thaçin

  Në prag të pranverës së vitit 2014, Hashim Thaçit po i duheshin votat e opozitës për ta shpërbërë Kuvendin. Pos LDK-së – e njohur për gatishmërinë e saj finoke – edhe AAK-ja e Haradinajt i dha votat për kërkesën e Thaçit....
 • Albin Kurti, kjo nuse e stabilitetit politik!

  Po atë vit, partia ‘Vetëvendosje’ kishte hyrë në sistemin e trumbetuar si të padrejtë dhe të kapur nga SHIK-u i Hashim Thaçit, sipas tyre. Çfar i motivoi këta që t’i legjitimojnë të gjithë këtë sistem të padrejtë dhe kriminal, pse duhej të punësoheshin në një sistem të kapur nga...
 • KOSOVË: Pjesëmarrja e Vogël e Votuesve ka rizgjedhur të dyshuarit për krime!

  Pesëmbëdhjetë vjet që kur Kosova ishte ndarë nga lufta, vendi qëndron në mesin e vendeve më të varfra të Evropës me politikanët milioner të zhytur në krim. Një e treta e fuqisë punëtore është e papunë dhe korrupsioni është i përhapur kudo. Rreth dy të tretat e popullsisë nën-25...
 • KOSOVO: Low Turn-out re-elected Country’s Renown Alleged Crimes Suspects

  In 2010, diplomats and election monitors witnessed ballot-stuffing and other irregularities, and voting had to be held again at more than 20 polling stations, however the elections was accepted without any refusal from any political subjects who competed in the country’s first general elections after unilateral declaration of independence....
 • Foreign Diplomacy and Organized Crime in Kosovo

  Kosovo is locked in a territorial dispute with the Republic of Serbia since it declared its independence on 17 February 2008. Belgrade continues to claim it as part of its sovereign territory. Around 100 countries out of 193 members of the United Nations (UN members) have already recognized Kosovo’s...