Sali Berisha

  • A do të shkaktojë 'Pranverën Shqiptare' kërkesa e BE-së për Shqipërinë?

    Sipas disa gazetave kosovare, Integrimi i Shqipërisë në Bashkimin Evropian kushtëzohet me arrestimin e Sali Berishës dhe ish ministrave të tij të korruptuar. Kështu shkruhej në nëntor të vitit 2013 në të përditshmet kosovare Express dhe Zeri, ku mes tjerash shkruhej se arrestimi i Sali Berishës është mesazhi i...
  • Albanian Government aims to topple Top Channel

    Three months before the elections, the government started once again its battle against the biggest media outlet in the country, considering it an enemy due to its realism in presenting the facts and critics. The government is using Courts to put Top Channel in difficulties and obstruct its activity....