Schengen

  • CIA Travel Advice To Operatives

    Today, 25 December 2014, WikiLeaks and THE Frontliner releases two classified documents by a previously undisclosed CIA office detailing how to maintain cover while travelling through airports using false ID – including during operations to infiltrate the European Union and the Schengen passport control system. This is the second...
  • Ambasada Belge Cënon të Drejtën time të Lirisë së Lëvizjes

    Më 8 dhjetor 2014, e hënë unë shkova në një takim të planifikuar (ora: 11:00/h) në ambasadën Belge në Prishtinë, kryeqytetin e Kosovës për të aplikuar për një vizë Holandeze (Shengen). Pasi kisha dorëzuar letrën time të ftesës nga dy kompaninë mediatike Evropiane, një prej tyre nga Holanda dhe...