Scholarship

 • Study in Canada – Scholarships in Canada

  International students can apply for scholarships at numerous institutions. Here are Several Useful Links which contains information about Scholarships students can get in Canada....
 • Hapet konkursi për vitin 2015

  Sot është hapur konkursi për bursat për shkollim në UWC-Kosova për vitin 2015....
 • Win a Scholarship for The New School in New York City

  For the third year in a row, The New School is providing students across the globe with a unique opportunity to use their skills and knowledge to win a scholarship for five of their undergraduate divisions. Until 1 February 2015, international applicants interested in beginning undergraduate studies in fall 2015 are able to...
 • BURSA PER STUDENTE PhD dhe STAF AKADEMIK

  Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur –Soros, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat : Civil Society Scholar Awards ( CSSA ), për vitin Akademik 2014 -2015. AFATI 27 PRILL 2014 QËLLIMI : Civil Society Scholar Awards (CSSA) mbështet lëvizshmërinë akademike ndërkombëtare për të mundësuar studentët e doktoraturës...