SEEMO

  • Ja pse nuk shkova sot në Gjykatë

    Të nderuar lexues, kolegë gazetarë dhe pjesëmarrës të tjerë dëshmitarë të séancës së sotme gjyqësore, të nderuarë qytetarë të Kosovës të drejtat e të cilëve përdhunohen sistematikisht nga sistemi i administratës publike të vendit në të cilin sistem është instaluar sistematikisht krimi i organizuar tash e 15 vjet në...
  • SEEMO concerned about the FREEDOM of PRESS Violation in Kosovo

    SEEMO condemns attack on Kosovo public broadcaster editor Exploding gas tank sets house’s door aflame VIENNA, May 2, 2013 – The South East Europe Media Organisation (SEEMO), an affiliate of the International Press Institute (IPI), today condemned an attack on Mufail Limani, editor-in-chief of the Kosovo public broadcaster Radio...
  • SEEMO Condemns Police Beating of Kosovo Photojournalist

    The Vienna-based South East Europe Media Organisation (SEEMO), an affiliate of the International Press Institute (IPI), condemns alleged police violence against Kosovo freelance photojournalist Vedat Xhymshiti. On Saturday 14 January, the reporter was covering clashes between demonstrators and Kosovo police near the Merdare border crossing between Serbia and Kosovo,...