Shqiperia

 • Sauditët dhe amerikanët në takimin e parë me drejtësinë!

  Legjislacioni bazë në Uashington po rrit mundësitë për të sjellë një shans që drejtësia të mbizotërojë për viktimat në Nju Jork, Londër, Paris, Bruksel, Ankara e Stamboll - deri tek miliona fëmijë, gra e burra të pafajshëm, të cilët kan qenë cak i vrasjeve masive të operacioneve ushtarake e...
 • Ndërmjet dy patetizmash

  Për një dhjetëvjeçar futbolli kosovar u luajt me shumë ndodhi ekzotike, por që asokohe ishin realitet i hidhur. Qese najloni që shërbenin si flamuj të gjyqtarëve anësorë, përroska fshati që shërbenin si “kabina dushi”, furgonë të ndonjë vullnetari që shërbenin si zhveshtore, bregore ndanë livadheve që shërbenin si tribuna...
 • Marrëveshja detare me Greqinë dhe arsyet e nulifikimit

  Guri i Barketës i cili shfaqet dhe zhduket varësisht baticës, në këtë rast ka pasur efekt të plotë, dhe ka qenë indikatori më i rëndësishëm në determinin e vijës bazë të Greqisë, i cili më vonë është përdorur për të delimituar zonat detare përmes metodës së Vijës së Mesit....
 • Mos iu prekni dashurinë!

  Por, cili ishte sekreti i bijës së tij, Rejçëllit të vogël? Fajin për varfërinë dhe stagnimin ekonomik ia lënë zezakëve dhe çifutëve. Përgatisin të rinjtë për t’i luftuar “zgjebanikët” çifutë e zezakë....
 • Shteti Si Fajtori Kryesor Për Xhihadizmin Shqiptar

  Pse shqiptarët nuk iu bashkuan luftës në Gaza; Afghanistan e Irak, sepse askush nga politikanët dhe hoxhallarët nuk e bëri këtë thirrje, ne kemi shqiptar luftëtar tani edhe në Ukrainë sipas raportimeve, po pra; sepse politikisht, Rusia është armiku ynë historik dhe se politika shqiptare mbështet një Ukrainë Evropiane...
 • "KUFIJTË E XHIHADIT" TV Ora News — Tiranë

  ...
 • A KA ‘ANTIAMERIKANIZËM’ TE SHQIPTARËT?!

  ...
 • TERRORISTËT JANË NË QEVERI! ARRESTOJINI ATA!

  Nëse dikush është terrorist këtu, janë pikërisht qeveritë bashkë—pjesëmarrëse në krimin e përbashkët të krijimit të këtyre celulave. Këtu nuk bëjnë përjashtim as autoritetet shqiptare, kosovare, maqedonase dhe ato serbe. Pra, terroristët janë në Ankara, Tiranë, Prishtinë, Shkup e Beograd dhe ata duhet arrestuar....
 • Pse SHBA-ja ndalon importimin e armëve kimike?

  Vlerësohet se çmontimi i këtyre armëve në Shqipëri, do t’i sjellë shtetit shqiptar rreth 2 miliardë euro për 5 vitet e ardhshme. Sipas jush, nëse çmontimi bëhet si duhet, a ia vlen të sakrifikohet për një investim kaq të madh?...