Siguria

  • Kosova, Kalifati dhe Sfidat e Sigurisë Kombëtare

    Kohëve të fundit jemi dëshmitar të kërcënimeve ndaj sigurisë rajonale dhe ndërkombëtare në shumë rajone të botës. Duke filluar nga Revolucionet në Afrikën e Veriut, duke vazhduar ne Siri, konflikt i cili përveç që ndërroi trajtën e tij, tejkaloi kufinjtë e Sirisë duke u bërë kërcënim për sigurinë ndërkombëtare,...