Sondazh

  • sondazh: A ju Besoni Mediave në Kosovë

    Nëse i referohemi zhvillimeve të pasluftës në Kosovë së paku deri në vitin 2004, situata ka qenë më ndryshe nga kjo çfar po e shohim sot. Kryengritja popullore e Marsit 2004 ka shkaktuar një ndryshim sistematik dhe shkatërrim të lirisë së medias. Tani mediat në Kosovë, përveq që janë të...