Sulmet në Paris

  • Terrori në Paris, Sauditët, Rusët dhe Perëndimi

    Le të jemi të qartë: Al Kaeda, Shteti Islamik në Irak dhe Siri, Boko Haram, Shabab dhe të tjerët janë të gjitha grupimet e dhunshme kryesisht Suni dhe Selefi, ndaj të cilave për pesë dekada, Arabia Saudite ka qenë sponsorizues zyrtar në të gjithë globin« Vedat Xhymshiti...