terror attack

  • Terrori në Paris, Sauditët, Rusët dhe Perëndimi

    Le të jemi të qartë: Al Kaeda, Shteti Islamik në Irak dhe Siri, Boko Haram, Shabab dhe të tjerët janë të gjitha grupimet e dhunshme kryesisht Suni dhe Selefi, ndaj të cilave për pesë dekada, Arabia Saudite ka qenë sponsorizues zyrtar në të gjithë globin« Vedat Xhymshiti...
  • a memo from Lebanon: Beirut, Also the Site of Deadly Attacks, Feels Forgotten

    Some blamed news coverage for the perception that Beirut is still an active war zone. They cited headlines — including, briefly, a Times one that was soon changed to be more precise — that refer to the predominantly Shiite neighborhood where the bombing took place as a “stronghold” of...
  • This is How AK-47s Get to Paris

    The French government and the European Union know they have a foreign gun problem. But as the chain of attacks illustrates, efforts to tamp down on the flow of weapons have, so far, failed to disarm terrorists — David Axe...