Terrorizmi

 • Sauditët dhe amerikanët në takimin e parë me drejtësinë!

  Legjislacioni bazë në Uashington po rrit mundësitë për të sjellë një shans që drejtësia të mbizotërojë për viktimat në Nju Jork, Londër, Paris, Bruksel, Ankara e Stamboll - deri tek miliona fëmijë, gra e burra të pafajshëm, të cilët kan qenë cak i vrasjeve masive të operacioneve ushtarake e...
 • Përvjetori dhe vitet e intervenimeve

  Kryeministri Isa Mustafa, e ndanë pushtetin bashkë me Hashim Thaçin, i cili përveq se dyshohet nga Këshilli Evropian për përfshirje në ‘tregti të organeve,” ai jo pak here pëshpëritet si i dyshuar edhe për përfshirje në një numër të vrasjeve të aktivistëve politikë të LDK-së, kur kryetar i saj...
 • Politika e sëmurë e Perëndimit dhe nënshtrimi ndaj Saudëve

  Formacioni terrorist ISIS nuk e ka zbuluar rrotën me prerje kokash, këtë e kanë mësim nga vetë saudët të cilët dokumentueshëm dyshohen të përfshirë në mbështetje të operacioneve terroriste....
 • Kosova dhe Mediat e Terrorizuara

  Gazetari Vedat Xhymshiti, së bashku me kolegen e tij, italianen fotografe Laura Aggio, kishin vendosur të takonin dëshmitarë dhe të bashkëbisedonin me thuajse të gjitha palët që ishin subjekt i zhvillimeve që llogariteshin si kërcënim për sigurinë në Kosovë, si dhe me palët të cilat kanë obligime kushtetuese për...
 • Kosova e Terrorizuar VI

  Për krejt këtë trishtim shoqëror, përgjegjësia është, mbetet dhe duhet të kërkohet në Administratën Qendrore të vendit. Ata janë përgjegjës, pati apo jo terrorizëm real në Kosovë apo situata e persona potencialë për të bërë akte të tilla! ...
 • Një përgjigje e detyruar për Stephen Shwartz-in

  Z. Shwartz nuk arrin ta kuptojë frymën e raportit, për të prodhuar rekomandime të qarta, të cilat do ta përfshinin komunitetin islam, si liberalët ashtu edhe konservatorët jo të dhunshëm, për ta luftuar ekstremizmin, dhe jo t’i bombardojmë ata pa dallim; çka sërish, në kontekstin e Kosovës, do të...
 • "KUFIJTË E XHIHADIT" TV Ora News — Tiranë

  ...
 • KA DHE S’KA TERRORIZËM NË KOSOVË!

  Për Dembelët ABSTRAKT! A ka terrorizëm në Kosovë o ti shoq? Ka apo s’ka, e mos na dërgo herë atje e herë këtu – do të mund të na thoshte lexuesi! Përgjigje lakonike nuk ka. Ka, sepse kemi potencial frymëzimi ideologjik dhe të islamit politik. Fakti që disa duan...
 • Terrorizmi Islamik në Kosovë

  Për dembelët – ABSTRAKT – I –   Myslimanët ndjehen të fyer kudo në botë që cilësori ‘islamik’ i shoqërohet terrorizmit qoftë në medie, prokurori, udhëheqës të shtetit, etj., dhe mund të kenë të drejtë. Hidhërohen me këta tituj dhe zemërohen nëse nuk i vëni nën thonjëza. Por, aty...