Tirana

 • Pope says Albania is a model of religious harmony

  The former Communist country, which was once declared the world’s first “atheist state”, was an example to the the world, said the pontiff. In his first trip to a Muslim-majority country, Pope Francis held up Albania as a model of religious harmony compared to the sectarian savagery sweeping across...
 • Pope Visits Albania

  Pope Francis will travel to the capital of Albania on Sunday, meeting with political and religious leaders. According to Father Federico Lombardi, Director of the Holy See Press Office, the pope’s trip to Albania will be his fourth international voyage and his first trip to a European country outside of...
 • "KUFIJTË E XHIHADIT" TV Ora News — Tiranë

  ...
 • BURSA PER STUDENTE PhD dhe STAF AKADEMIK

  Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur –Soros, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat : Civil Society Scholar Awards ( CSSA ), për vitin Akademik 2014 -2015. AFATI 27 PRILL 2014 QËLLIMI : Civil Society Scholar Awards (CSSA) mbështet lëvizshmërinë akademike ndërkombëtare për të mundësuar studentët e doktoraturës...
 • 26 DEAD OVER 300 WOUNDED IN ALBANIA BLAST EXPLOSION

  A chain of massive explosions at an ammunition depot over the weekend kill 26 people and leave over 300 injured near the Tirana capital of Albania. Some 1,000 soldiers and 500 policemen search for victims throughout the disaster zone, with unexploded shells and munitions from the communist-era military depot...
 • DYSHIMI I MADH!

  Kryeministri shqiptar Edi Rama, në paraqitjen e tij për media, tek sa flet për konfirmimin e përgjigjes ndaj SHBA’ve nëse Shqipëria do të pranojë ofertën amerikane për asgjësimin e armëve thotë: “Po, në parim jemi të gatshëm që të mbështesim këtë operacion si pikë mbështetëse në Mesdhe, por nuk...