Tiranë

 • BIRN Albania Slates Call to Restore Libel as Crime

  "We think the current legislation (on the media) is sufficient. Albanians are suffering from the lack of freedom, not its abundance," BIRN stated....
 • Pope says Albania is a model of religious harmony

  The former Communist country, which was once declared the world’s first “atheist state”, was an example to the the world, said the pontiff. In his first trip to a Muslim-majority country, Pope Francis held up Albania as a model of religious harmony compared to the sectarian savagery sweeping across...
 • Pope Visits Albania

  Pope Francis will travel to the capital of Albania on Sunday, meeting with political and religious leaders. According to Father Federico Lombardi, Director of the Holy See Press Office, the pope’s trip to Albania will be his fourth international voyage and his first trip to a European country outside of...
 • Shteti Si Fajtori Kryesor Për Xhihadizmin Shqiptar

  Pse shqiptarët nuk iu bashkuan luftës në Gaza; Afghanistan e Irak, sepse askush nga politikanët dhe hoxhallarët nuk e bëri këtë thirrje, ne kemi shqiptar luftëtar tani edhe në Ukrainë sipas raportimeve, po pra; sepse politikisht, Rusia është armiku ynë historik dhe se politika shqiptare mbështet një Ukrainë Evropiane...
 • Gjurmët që la Gërdeci në fotografitë e reporterit të luftës

  E kuptova se më morën për të huaj dhe iu përgjigja anglisht. Mendova se po t’iu flisja shqip, do më dëbonin. Më interesantja ishte se ata filluan të pëshpëritnin mes njëri-tjetrit: “Ej, ky do jetë nga CIA, ose kush Zotin e di nga vjen?” ...
 • LUFTA KIMIKE SIRIANE, PO ZBARKON NË SHQIPËRI PËRMES QEVERISË AMERIKANE!

  Dan Kaszeta është një ish oficer në ushtrinë e SHBA Trupave Kimike dhe ish-anëtar i Shërbimit Sekret të SHBA, i cili tani është duke punuar si konsulent i pavarur. Ai ka një përvojë 22 vjeçare në fushën e mbrojtjes kimike. zt. Kaszeta, na tregon se ligjet kushtetuese të SHBA’ve nuk...