UNESCO

  • PSE ABSTENUAN DISA SHTETE QË E NJOHËN KOSOVËN?!

    Nëse nisemi nga numrat e fundit, janë gjithsej 58 shtete anëtare të Bordit Ekzekutiv, 32 tashmë e kanë njohur Kosovën, dhe nga fakti i fillimrreshtave të këtij lajmi të MPJ-së se janë 27 vota ‘pro’, atëherë nga matematika e thjeshtë e mbledhjeve dhe zbritjeve, rezulton se mungojnë edhe 5...