UNHCR

  • Refugees Crisis is still Happening!

    NO NEW ARRIVALS ON THE GREEK ISLANDS OVER THE LAST 24 HOURS. PROTESTS, HUNGER STRIKES AND DEPORTATIONS ALL OVER GREECE. VOLUNTEERS PROTESTING IN MORIA. LACK OF INFORMATION, ANXIETY AND FEAR AMONG REFUGEES IN GREECE. ARREST IN KAVALA. OXFAM AND SAVE THE CHILDREN LEFT FROM DETENTION CENTERS. CAMP IN GEVGELIJA...
  • Nga Shkretëtirat e Lindjes së Mesme, në Thatësirat e Ballkanit

    Pika më e afërt kufitare e Preshevës me Maqedoninë, ka pranuar numrin më të madh të refugjatëve në rajon, të cilët kryesisht vijnë nga lufta në Siri, konfirmuan autoritetet lokale të shtetit serb në Preshevë. Presheva në Serbi dhe Gjevgjelia në Maqedoni, janë dy pikat kryesore nëpër të cilat...