US Drone

  • SHBA-ja legalizon një lloj të ri të luftës ilegale

    Ka një anë të errët me raporte të stuhishme dhe dëshmi mbi dronat, të dobishme, ndihmuese siç janë në shumë mënyra. Kur ne lexojmë se Amnesty International dhe Human Rights Watch kundërshtojnë gjuajtjet e telekomanduar që shkelin ligjin ndërkombëtar, disa prej nesh mund të jenë të prirur për të interpretuar...