Vehbi Kajtazi

 • Përvjetori dhe vitet e intervenimeve

  Kryeministri Isa Mustafa, e ndanë pushtetin bashkë me Hashim Thaçin, i cili përveq se dyshohet nga Këshilli Evropian për përfshirje në ‘tregti të organeve,” ai jo pak here pëshpëritet si i dyshuar edhe për përfshirje në një numër të vrasjeve të aktivistëve politikë të LDK-së, kur kryetar i saj...
 • Konflikti i ‘Gazetarëve’ pa Etikë

  Palët e përfshira në konfliktin e këtyre ditëve, janë moralisht të papastër. Kryeministri është një politikan dokumentueshëm i korruptuar dhe dukshëm i paedukatë e i mangët në aftësitë e tija për të komunikuar me publikun. Kryeredaktori Kajtazi, është profesionalisht i korruptuar. ...
 • Kosovo Journalists Protest Government Suppression

  Journalists in Kosovo demanded from PM an apology to their colleague, Vehbi Kajtazi for allegedly threatening him on Sunday. The head of the Association, Zekirja Shabani, condemned what he called growing pressure against journalists....
 • Nekrologu i Lirisë së Shtypit në Filmin e OSBE-së

  Ky film është një përpjekje e qartë e cila sugjeron publikun e vendit të besojnë në organizata dhe në individë apo edhe disa gazetarë të cilët nuk kanë etikë profesionale e njerëzore — Vedat Xhymshiti...
 • Kosova e Terrorizuar IV

  "Ata morën plehun artificial duke e trajtuar atë si provë, duke thënë se me plehun artificial djali juaj ndoshta mund të kompozojë armë eksplozive, na thanë policia”, kujton Qamili deklaratën e policisë dhe aksionin e tyre ndaj të birit, Musliut....
 • REAGIM! & SQARIM!

  Përmes këtij shkrimi i sqarohem opinionit publik shqiptar se unë nuk kam të bëjë asgjë me asnjë lloj organizate joqeveritare e aq më pak qeveritare që ka të bëjë me misionet e luftërave kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar, apo çfarëdo misioni tjetër civil, ushtarak apo qeveritar....