Vudi

  • Siria dhe fotot dramatike të masakrave

    Një rrëfim rrëngjethës nga shqiptari që realizoi fotografitë e luftës në Siri. Vedat Xhymshiti tregon për publikimin e fotografive të tij në mediet prestigjioze dhe për këngën e re të Ellie Goullding, ku do të shfaqen fotot e tij. nga Luela Myftari, për gazetën Shekulli.com.al -Ndërsa rrezikon jetën në...