West Bank

  • When medical personnel stand by and watch a murder

    »Even if we assume that medical personnel must indeed wait for sappers to determine that a wounded person doesn’t pose any danger – where was that sapper? Why doesn’t he or she automatically show up alongside the medical personnel?« Dr Tsil Regev...
  • Goditje e Fuqishme në Bregun Perendimor

    Ishte nata e të enjtes kur Gilad Shaer, Naftali Frenkel dhe Eyal Ifrach ishin zhdukur. Tre të rinj izraelitë të cilët raportohet se po shkonin në shtëpi me ‘autostop’ nga shkollat ​​e tyre në Bregun Perëndimor. Për herë të fundit u panë në afërsi të kolonisë ‘Gush Etzion’. Ata...