Xhelal Sveçla

  • Për Xhelal Inspektorin dhe Ligjet e Tij

    Maska juaj po çirret, pafytyrësisë tuaj me maskë në fytyrë po i del ngjyra, drejt vetëvendosjes deri në vetëvendosje. “Po normal që nuk janë të kënaqun që po jua konfiskojmë, por na jemi të detyrum me zbatue ligjin”, kjo është përgjigja e kryeinspektorit të komunës së Prishtinës Xhelal Sveçla,...