Zgjedhjet Lokale

  • Zgjedhjet Lokale përfunduan në Kosovë, por ATA përfituan.

    Në këto zgjedhje nuk votuan mbi 55% e qytetarëve të Kosovës me të drejtë vote, kjo është një përqindje serioze ku qytetarët për dallim nga partitë politike pa përjashtim, duan ta dënojnë krimin e organizuar politik dhe ekonomik, të mbështetur nga faktori i huaj ekzekutiv politiko-juridik dhe duke u...